♥ VYBERTE SI TOHO KDO VÁS ROZESMĚJE ♥

24.05.2012 14:17
Pokud máte dilema mezi dvěma či více kandidáty na životního partnera, vyberte si toho, kdo vás nejvíce rozesměje. Smích se ve vztahu totiž velmi cení! Troufám si říci, že je důležitější než všechno ostatní. Smysl pro humor přetrvává, narozdíl od vzhledu nebo postavení v práci. I osobní vlastnosti člověka se mohou změnit, ale smysl pro humor je trvalý.

Smích z...vyšuje osobní přitažlivost.
Smích může být to, co vám zbude, až vám děti jednou odejdou z domova a zůstanete spolu jen sami dva. Je rozdíl stárnout se zamračeným kakabusem nebo s usměvavým partnerem. Smích má totiž jednu zázračnou vlastnost, kterou si možná hned neuvědomíte. Velmi zvyšuje osobní přitažlivost. Ten, kdo se směje, se vám bude vždycky líbit, tím si můžete být jistí. Pokud tedy váš kandidát není vzhledově zrovna podle vašich představ, smích vám ho stoprocentně zkrásní. Také vy se mu budete líbit, když se s ním budete smát a pouto mezi vámi se tak bude více posilovat.

Zasmějte se s partnerem sami sobě.
Nejlepší je, když se díky tomu druhému dokážete upřímně zasmát i sami sobě. Takového člověka si vyberte pro život! Pomůže vám procházet složitými životními situacemi snáz a lehčeji, se smíchem jde přece všechno lépe. Vedle partnera se smyslem pro humor budete zcela jistě zdravější, šťastnější, krásnější a prodloužíte si život. Budete mít v životě méně stresu, protože tam, kde je smích, stres nemá místo.