20. 12. 2011 KONVERGENCE ČASOPROSTORŮ: PŘESUN LIDSTVA KOSMICKÉ VÁNOCE

21.12.2011 09:40

Ke konvergenci časů dojde 21. 12. 2011 (viz článek níže) v okamžiku, kdy samotný Kristus dá mocný impulz zemské ose k transformačnímu pohybu, skrze který budou uvedeny do transformačního pohybu osy všech základních planetárních a hvězdných těles Slunečního Kosmu. Tímto okamžikem se začnou stáčet všechny časoprostory Slunečního Kosmu a během konvergence časů tak v určitém bodu tohoto dění dojde ke konvergenci časoprostorů, neboli dimenzí, jejichž existence je spojena s časem. Během konvergence časoprostorů má potom dojít k přesunu lidských bytostí do jiných dimenzí, z nichž nejvyšší je vznikající Amezdas, v níž není čas, není limitována ani regulována časem, je to nové Kristovo Nebe, to je to evangelijní o druhém příchodu Krista: „A Jeho království bude bez konce.“

Konvergence časů a osudů

S konvergencí časů dojde ke konvergenci osudů. Přiblížení se k sobě na základě vzájemných lidských osudů z minulých inkarnací prožíváme již v těchto životech. Do našich současných životů byla základní setkání nahuštěna do dramatických osudů či emocí. Během všech našich životů na Zemi se vytvořily různé vztahové uzly a křižovatky. Konvergencí časů, která přinese také konvergencí osudů se uzly často gordické rozuzlí, napětí se uvolní, lidé, pokud nebudou mít zatvrzelost v srdci, uvidí cestu k sobě; uvidí se. Neřešitelné bude vyřešeno hravě, nebo přestane být chápáno jako problém k řešení.

Setkání odloučených bytostí

Setkají se odloučené duše dosud marně hledající se v touze po sobě na různých planetách; v Kristově Nové tvorbě věcí budou opět moci spojit svoje cesty.

Kosmické vánoce

Konvergencí časů a osudů, ke které dojde 21. 12. tohoto roku nastane období Kosmických vánoc: vyzáření Světla Kristova do hmoty Země. Toto Světlo bude tvárnit částice hmoty produchovnělé člověkem a budou použity v tvorbě „nových věcí“ pro něž se rozevře na sedm zámků uzavřený klín Boha Matky.

Kristovo Světlo prozáří temnou hmotu i antihmotu a temnou energii astrálních sfér i kubickou dimenziální sféru, kterou označujeme jako „peklo“ a prozáří také všechny další formy hmoty nesoucí negativní kód vzniku a zániku. V okamžiku prozáření pekelných sfér přestanou sféry nazvané „peklo“ existovat.

V tom okamžiku bude tvorstvo Země od kategorie zvířat a ptáků i hmyz i všechno tvorstvo Země ve formě nám neviditelného životního projevu vyvázáno z vazby na temné bytosti, aby svobodně mohlo po svém přechodu na jinou planetu začít svůj vyšší vývoj.

Konvergence duchovních hodnot nastane v okamžiku uvědomění si ukončení ohraničeného vědomí v životě v rámci rozdělených či přidělených životních rolí. Ti, kdo dosáhli mystického stavu Ježíše, Marie či Marie Magdaleny, budou propojeni s Božskou podstatou těchto jmen a adekvátně změní podle tohoto propojení svoji podobu.

ALELUJA