Erotika a harmonie mezi partnery.

25.03.2013 15:24

Tělo je živý organismus, který požaduje pravidelně nejen jíst a pít, ale i prožívat orgasmus a tak pokud potřebám těla vyhovíte, tak se Vám štědře odmění tím, že zdravě funguje a pěkně vypadá! Mnoho lidí trpí, jak psychicky, tak zdravotně, právě kvůli nedostatku orgasmu! Orgasmus je všelék, protože přivádí člověka na jiné myšlenky, pomáhá mu odstraňovat stresové pocity a energetické bloky a tím se může životadárná energie Čchi opět rozproudit po celém těle, čímž ho regeneruje, ozdravuje a omlazuje.

Proto by měl každý vědět, že i onanie může být, po dobu než si najde partnera s kterým si rozumí, velice dobrou náhražkou sexu. Navíc, až si člověk někoho najde, tak může o tyto zkušenosti ještě vylepšit a obohatit i vzájemnou sexualitu. Vždyť masturbace je přeci i velice vzrušující předehrou! Pomocí masturbace člověk dokonale pozná své tělo a tím se i naučí jak lépe přijímat i dávat erotickou rozkoš, která je jedním z velice důležitých základů harmonického soužití partnerů i v ostatních oblastech života.

Berte ale na vědomí, že nic se nemá přehánět. Zdravý přístup k erotice a onanii následně přenáší harmonii i do ostatních oblastí vzájemného soužití! Každý člověk je ale také individuální jedinec a má rád něco jiného. Proto byste neměli před svým partnerem mít zábrany ani v erotice, abyste byli schopni svému partnerovi říci, co máte rádi a co Vám nejvíce vyhovuje a oboustranně Vás vzrušuje.

Potřeba prožívání orgasmu je zakódována přímo v tělesné podstatě Bytí a to z toho důvodu, aby Bytosti nezapomněly svůj duchovní původ a jejich Blažené energie, které obsahují. Proto je i onanie naprosto přirozeným projevem touhy po opětovném propojení a splývání energie Jin a Jang v jeden celek, umožňující spojení s úrovněmi kosmického Vědomí či duchovního Bytí (obsahující harmonické, euforické - extatické frekvence) a pokud člověk v sobě nemá bloky, vytvořené např. výchovou či náboženstvím, tak je i tento projev sexuality naprosto přirozeným projevem touhy po jednotě.

Orgasmus při masturbaci, ale i bez ní (např. propojováním zemské energie Jin - Šakti s kosmickou energií Jang - Šivi), se dá prožívat i na dálku, s odloučeným partnerem, či s Bytostmi z jiných úrovní Bytí - dimenzí. To už je ale vyšší forma erotiky. Na to by ale člověk měl být v pohodě a harmonii, neboť jaký ve své energetické podstatě bytí je, takovou Bytost si k sobě také přitáhne. Více na toto téma najdete na:
www.trefy.cz/org

RŮZNÉ PODNĚTY A PŘÍČINY FORMUJÍCÍ LIDSKOU OSOBNOST, ANEB Fantazie, touhy a masturbace ... OBJEVTE BOHYNI SEXUALITY VE VÁS - VZÁCNÝ DAR VYTVÁŘENÍ, PŘIJÍMÁNÍ A SDÍLENÍ ROZKOŠE ... ORGASMUS = ZDRAVÍ a skvělá nálada - dar matky přírody ... Sexualita a čakry - dimenzionální "brány", které nás energeticky propojují s beztvarým Bytím našeho Universa https://www.trefy.cz/eros/

Dodatek: sexualita je touha kosmických duchovních energií, polarizovaných na Jing a Jang (ze kterých je naprosto vše projevené stvořeno) po opětovném splynutí v jeden celek a orgasmus je vyvolán prouděním této kosmické duchovní energie a jejích extatických frekvencí (které v sobě obsahují naprosto všechno krásné, co kdy kde existovalo a existuje) skrze energetickou podstatu bytosti.

Z toho vyplývá, že orgasmu lze dosáhnout při pouhém propojení s duchovní energetickou podstatou a jejími harmonizujícími a euforickými frekvencemi a že k tomu vlastně ani není třeba žádná tělesná aktivita. To znamená, že se můžete milovat s partnerem, či s jakoukoliv jinou bytostí (existující např. v nehmotných světech) na dálku. (Ve spánku to občas dělá naprosto každý, jen si to ráno z různých důvodů, například "morálních", nepamatujeme). Je ale naprostou samozřejmostí, že nemáte právo "obskočit" kde koho, tedy snažit se "sexovat" s někým, kdo s tím nesouhlasí!

KDYŽ DÁTE SVÉMU TĚLU VŠE, CO SI ŽÁDÁ, JE SPOKOJENÉ NEJEN TĚLO, ALE I VY.

Více podrobností, s obrázky jakým způsobem to je možné, naleznete na níže uvedeném odkazu a tam i na předešlé stránce:

https://novazeme.ning.com/forum/topics/zvuky-frekvence-a-obrazce?id=...

Rukopis Máří Magdalény odhalující jak probudit energii kundaliny a aktivovat šišinku fungující jako anténa do beztvarého Bytí.

https://novazeme.ning.com/forum/topics/zdravim-vi-nekdo-web-odkaz-na

Navštivte chrám jakýchkoliv přání a tužeb, tedy i erotických, aneb jak se dostat k nadvědomí a jeho moudrosti a dosáhnout tím tzv. osvícení.
https://novazeme.ning.com/forum/topics/navstivte-chram-jakychkoliv


Sacred Sex: Tantra to Magick https://www.youtube.com/watch?v=nevlYxQfI10&feature=related


Sexualita léčí vaše tělo a otevírá brány ke hvězdám.

Když sdílíte sexuální energii v páru, otevřte se ostatním silám, aby s vámi mohly splynout. Pro vnější energie je slučování s lidmi při jejich sexuálním aktu zvláštní a vzrušující část živé knihovny. V jednom období bylo projevem nejvyšší úcty, když bůh nebo bohyně s vámi a vašim partnerem splývali při vašem sexuálním prožitku. Vrcholným prožitkem bylo splynutí s vysoce vyvinutými bytostmi, které vás ctily a nesly k vám vibraci lásky, takže se to stalo multidimenzionálním sexuálním zážitkem. Kolik lidí znáte, kteří před svým sexuálním aktem do sebe vtahují vyšší vibrace? Někteří lidé naopak pijí, nebo berou drogy nebo cokoliv jiného, neboť potřebují, aby si vzájemně dodali odvahy k sexuálnímu aktu. Máte stržené hodnoty, standardy a podmínky ohledně své sexuality, kterou vyjadřujete v nefyzické oblasti, takže k vám přichází jenom ti, kteří mají stejný standard jako vy. Proto si při prožívání erotiky přejte se spojit jenom s harmonickými, láskyplnými bytostmi. …

Dědíte plán každé osoby, se kterou máte sexuální spojení, takže nejednáte jenom se svým materiálem, nýbrž také s jeho. Když se vaše tělo spojí s jiným tělem, vaše čakry jsou povzbuzovány a kundaliny se začne hýbat. Když se vaše kundaliny pohybuje jenom nižšími dvěma čakrami a neovlivní celé tělo, "zaháknete se" v aurickém poli partnera a on se "zahákne" ve vaší auře. Proto máte být vybíraví ve svých sexuálních partnerech. Jestliže tak jednáte, buďte ujištěni, že máte-li nějaký druh závazku a chcete s ním pracovat a odevzdat se mu, můžete na sebe z partnera všechno přetáhnout, protože v současné době se urychluje čas a zrychluje energie. …

Na masturbaci není nic špatného. Je to příjemná činnost, kdy se učíte ctít své tělo při oprávněném probouzení jistých pocitů ve svém těle. Masturbujte bez plánování, bez studu a aniž do svého těla prostřednictvím svých myšlenek zatahujete neznámé věci, jelikož to je ošidné jako všechno. Je to příjemná forma umění, ale neslouží jako forma uvolnění. Jestli jste nikdy nemasturbovali, potom jak můžete předpokládat, že když budete mít s někým sexuální styk, že bude znát vaše tělo, když jej neznáte ani vy? …

PS: Léčení, které přijde až začnete rozumět svým vlastním přednostem života se bude dít skrze porozumění této životní síle, která se nazývá sexualita. Je to jedním z hlavních klíčů léčení, který je na této planetě potřeba umístit. … Když vedete energii nahoru spíše nežli abyste ji udržovali ve svých genitáliích, můžete zvedat proud energie a jednat s novým vědomím. … Učte se vzájemně si vést energii páteří vzhůru a pohybovat jí svými těly, zadržujíce přitom orgasmus. … Rozprouděním energie kundaliny po těle se tělo regeneruje, ozdravuje a omlazuje. …

Úryvek z knihy ZEMĚ Plejádské klíče k Živé knihovně (vnitřní poselství vnitřních entit), od Barbary Marciniak, kterou vám vřele doporučuji si přečíst.