Online poselství - Jeshua

24.11.2011 12:00
 
Milí Přátelé,
 
právě poslouchám online poselství od Jeshuy. Chci Vám napsat smysl tohoto poselství. Jistě bude brzy vloženo na stránky a budu ho moci kompletně přeložit.
 
Celé poselství je především o tom, abychom v tomto čase přeměny stále poslouchali svou duši, abychom se obraceli dovnitř a nespěchali. Vizi zaslíbené Země - Nové Země mám všichni ve svých srdcích a neseme si ji již mnoho životů. S touto Novou Zemí se nejlépe spojíme přes ženskou energii v nás samotných, nikoli myslí.
 
Je třeba, abychom v tomto životě pracovali na očištění nás samotných a každý šli svým tempem. Postarali se o vnitřní dítě, které je uvnitř nás a vnímali, jak reaguje na to, když se před ním Nová Země otevírá. Myslí bychom rádi kráčeli do této Nové Země rychle, naše duše však nemusí být připravena. Naše vnitřní dítě může stále cítit strach, obavy a potřebuje naši péči. Stále mohou být části nás, které nejsou schopny vstřebat takové množství světla. Je třeba se jim věnovat a dát jim čas.
 
Do Nové Země se dostaneme prostřednictvím srdce, nikoli myslí.
 
Nesnažte se vstřebávat všechny možné informace o transformaci a Nové Zemi. Vše máte uvnitř sebe. Vše je uvnitř Vás a Vaše duše k vám neustále promlouvá.
 
Snažte se v této době chaosu, nalézt klid uvnitř sebe sama a pociťte volání své duše. Obracejte se k ní kdykoli, vždy k vám promlouvá.
 
Důležité je zaměřit se na sebe a na svůj život, pak budete přitahovat ostatní, co vibrují na stejné vlně.
 
Věřím, že jsem Vás alespoň takto potěšila naprosto aktuálními slovy Ježíška. Nyní odpovídá na otázky přítomných lidí. Věřím, že i Ty budou přeloženy.
 
S láskou,
 
Denisa
 
 
Děkuji moc Denise za sdílení. Já sama se připojila k chanellingu až po hodině, kdy probíhaly dotazy na Jeshuu a děkuji velmi za zprostředkování. Vnímala jsem krásné, harmonické a čisté energie Světla a Lásky a pro ty kdo se chtějí občas připojit k živých vysíláním, rozhovorům, či chanellingům s bytostma Světla nebo s Lightworkery přikládám odkaz na stránky.