ZIMNÍ SLUNOVRAT: DEN 21.12. 2011 - KONVERGENCE ČASŮ

20.12.2011 18:50

ZIMNÍ SLUNOVRAT: DEN 21.12. 2011 - KONVERGENCE ČASŮ

BOŽÍ SOUD

Dne 21.12. 2011 nastane konvergence, to znamená překrytí existující časů vesmíru D a celkově všech časů Galaxie Mléčné dráhy. Překryjí se všechny životy prožité na Zemi, všechny viny a dobré skutky, všechny epochy civilizací uskutečněné na Zemi a tímto překrytím vznikne vyúčtování lidstva a Země, které přechází před Boží soud. Toto překrytí také řeší stadium jednotlivců pro transformaci dle jejich duchovní úrovně, neboť by nebylo možné srovnávat úroveň, kterou má např. šedesátiletý člověk vzhledem k šanci mu dané za jeho dlouhého pobytu na Zemi a úroveň např. dvacetiletého člověka. Toto překrytí časů rovněž vytváří platformu spravedlnosti co se týče skrytých úkolů zpracovávání ega lidstva, kdy člověk opouštějící Zemi aniž by začal viditelně působit před lidským zrakem jako bytost duchovní, poskytl Zemi nepředstavitelně větší duchovní potenciál a službu, než člověk lidem viditelně přinášející duchovní hodnoty.

V den letošního zimního slunovratu tj. 21.12. nastane konvergence časů, to znamená časy se překryjí a od tohoto okamžiku přestane pro nás existovat z duchovního hlediska dosavadní reálný čas Země. Od toho okamžiku je možné cokoliv, ale žádná z alternativ dění v nás již nemusí vzbuzovat obavu. Základní nová buňka ve svojí struktuře je totiž již rozprostřena ve vazbách na novou podobu Slunečního Kosmu, na novou polohu planet v jemnohmotnu, takže i kdyby nyní došlo ke zničení Země nějakou katastrofou, nás to již nemůže ohrozit. Konvergence časů umožňuje přesun lidského vědomí do sekundy sekundy času, přičemž vývoj těla může proběhnout jakoby v miliónu, či milionech let, aniž by se tělo a vědomí od sebe musely oddělit.Tento vývoj nového těla může proběhnout díky konvergenci (překrytí) časů v čase pro to nutném, aniž by tento čas byl člověkem reálně prožit. Vzhledem k tomu, že dnešní terminologie časových hodnot je založena na měření starého času, nejsem schopna vám sdělit, jak dlouho bude konvergence časů probíhat.

Možnost dokončit transformaci těla i po eventuální katastrofě máme díky duplikátům starých systémů těl a těles Slunečního Kosmu.Tento starý systém my však již nepotřebujeme, i když si ještě vytváříme nové tělo v symbióze s ním. Prvním okamžikem dne roku 2011 (viz články na Aktuálně z oněch dnů) byla tvorba nových těl přesunuta do duplikátů, stejně tak byly vytvořeny duplikáty planetárních a hvězdných těles Slunečního Kosmu, a tudíž, i kdyby došlo k nějakému ničivému výbuchu nebo zničení Země, můžeme minimálně základní etapu transformace dokončit v těchto duplikátech. Proto o datum 21.12. probíhají zápasy. Mnozí z vás jste je v posledních dnech pocítili „na vlastní kůži“.

Děkuji a tlumočím uznání Vyšších duchovních světů vám všem, kteří se zapojili do obrany Země a Slunečního Kosmu skrze úkony, které vám byly dány přes Amezdas.