☸☸☸☸ 11 PRAVIDEL NOVÉHO VĚDOMÍ ☸☸☸☸

17.04.2013 08:40

1) Svět skýtá neomezenou Hojnost. Vše, co jste kdy chtěli nebo jen o tom snili, tam na Vás čeká. Miliardy lidí a téměř neomezené pozemské Zdroje znamenají, že všechny sny vašeho Srdce i Mysli jsou založeny na skutečnosti a mohou být splněny.

2) Máme požehnání, abychom byli šťastní. Štěstí je nejvyhledávanější, ale zároveň nejobávanější věc, kterou kdy lids...tvo znalo. Vyberte si Štěstí a Štěstí si vybere Vás.

3) Naše Životy jsou naše zodpovědnost. Každý aspekt našeho Života, toho jak vypadá v této chvíli, je přímým důsledkem každého rozhodnutí, které jsme do teď učinili. Budeme-li přesvědčeni, že každé rozhodnutí, které učiníme, bude vést k lepší budoucnosti a pracovat pro ni, pak to tak bude.,

4) Řiďte se radami opatrně. Nemůžete doufat, že povedete šťastnější život než ti, jejichž radami se budete řídit. Naučte se od ostatních to, co potřebujete, ale zároveň od nich ve správný čas odejděte.

5) Přijměte svou Lidskost. Nemyslete si, že pracovat s vyšší energií znamená, že byste měli být odolní proti lidským emocím. Prožijte všechny emoce a ujistěte se, že si ponecháte jen to, co Vám pomáhá – vše ostatní propusťte.

6) Prozkoumejte svoji Osobnost. Vaše Cesta je zcela unikátní, nesrovnávejte svůj Život s ostatními. Nikdo Vás neudrží stranou od Vašeho Života, pokud mu k tomu nedáte Sílu. Jedním z největších darů, který můžete dát sami sobě, je Svoboda žít svým vlastním tempem.

 

7) Sledujte své myšlenky. Existuje tenká hranice mezi strachem a opatrností, ptejte se sami sebe „proč“ jste vedeni k určitému rozhodnutí. Rozhodnutí na základě strachu vede k jeho naplnění v realitě. Když si uvědomíte, že pozitivní myšlení vede k pozitivní realitě, strach ukáže svoji skutečnou, nesmyslnou tvář.

8) Podobné přitahuje podobné. Energie vašich myšlenek má přímý vliv na Realitu kolem vás. Dokonce, i když nemáte představu, co chcete v životě, přesně víte, jak chcete, abyste se v něm cítili. Vypusťte tuto energii do světa, řekněte Vesmíru, co jste si vybrali pro svůj Život, aby se to mohlo naplnit.

9) Neexistuje jiný okamžik než tento. Jako člověk se musíte něco naučit, pokud budete čekat, dokud nebudete „perfektně připraveni“ začít pomáhat, můžete se stát, že nikdy nezačnete. Bez ohledu na to, kde se nacházíte v této chvíli, existuje na Světě někdo jiný, kdo chce být tam, kde jste Vy - začněte sdílet to, co se naučíte, jak se učíte a můžete růst společně.
 10) Láska je Zdroj. Veškerá energie začíná a končí v Srdci, začněte posílat Lásku Světu a on ji bude hojně opětovat. Když se budete opravdu držet svého místa v Universu, budete rychle a jednoduše vedeni ve své jedinečné Roli. Mějte svá Srdce otevřená Vesmíru a Vesmír bude mít dveře otevřené pro Vás.

11) Hojnost začíná ve Vás. Nikdo jiný než Vy vám nemůže dát svolení k úspěchu. Pokud víte, že chcete dělat velké věci, jste jich schopni. Svět se vyvíjí z věku kontroly do věku možností, udělejte tento posun v sobě právě teď.


ℒℴνℯ❤



artist: Josephine Wall
www.lasura.cz