DOMOV

20.05.2013 22:05

Nemějte ve svých srdcích pochyby o tom, kdo vlastně jste. Myšlenky vás vedou po cestě posuzování, srdce však je tím, kdo bezpodmínečně věří, kdo ví. Vaše duše jsou těmi, kdo září uvnitř vašich srdcí. 

Čas vám přináší pochopení vašic...h individualit. Jste tu, abyste se naučili vyvléci se ze svých svazujících myšlenek, abyste pochopili, že můžete všechno. Není nic, co by vás zbrzdilo. Pouze vy sami. Často se blížíte k pochopení sebe sama, ale není to možné do té doby, nežli uvolníte veškeré své předsudky, veškeré iluze. Nežli se naučíte dívat se sami na sebe jako na poklad, který je ukryt ve vrstvách nánosů. Stačí ho jen očistit a on se rozzáří. 

Pak se probudíte i vy a paprsek lásky projde vámi všemi. Chraňte se toho, chtít být středem světa. Naučte se stát v povzdálí a pozorovat. Vaše záře pronikne všude, do všech koutů Země. Stejně jako vaše myšlenky a touhy pronikají do Vesmíru, který je opětuje. Jas vašich duší je přitahuje zpět domů. Stejně jako vás samotné. Cítíte, kam patříte a víte, že se tam opět vrátíte. Máte spojení i přes to, že jste zapomněli… 

I přes to tušíte, kam patříte. Malý hlásek uvnitř vás vám to dennodenně připomíná. Cítíte z tohoto místa nádherný klid a lásku vaší rodiny. V tomto místě toužíte být. Odtud přicházejí vaše pocity, myšlenky toho, že jste doma. Toto místo se zrcadlí i na Zemi. Je to uvnitř vás samých. Proto nemůžete nikdy zapomenout. Proto jinde toto místo prostě nemůžete najít. Váš domov je uvnitř vás samých. A jen na vás je, jak se v něm budete cítit a koho si do svého domova pozvete. 

Otevřete dveře každému, kdo touží vejít. Obklopte ho láskou a ukažte mu vše, aby i on věděl, kde je jeho místo. Aby i on pochopil, kam patří. Naplňte srdce toho člověka mírem a láskou, aby i on věděl, kým je a kam směřuje. Aby i on znal místo, kde je doma. Takto podpořte své bratry a sestry na cestě životem. Spojíte se a naučíte se chápat, že život je tu pro vás. 

Abyste věděli, že svůj domov si nosíte ve svém srdci. Že ať půjdete kamkoli, bude váš domov pořád s vámi, že budete doma všude. Že se můžete cítit v bezpečí, milováni a chápáni. Že se nemusíte ničeho obávat a můžete mít jistotu, že je o vás postaráno na každém kroku, v každém okamžiku vašeho života.


https://zlata.dusicka.sweb.cz/
Zobrazit více